Voor een vrijblijvende afspraak bel 020-7741109

Ergonomie in de zorg

Ergonomische toepassingen in de zorg voorkomen fysieke klachten. Werken in de zorg is leuk, maar ook fysiek belastend. Om de lichamelijke belasting in de zorg zoveel mogelijk te beperken, is het belangrijk om ergonomie in de zorg te introduceren en de gezondheidsrisico’s te kennen. Bovendien is het belangrijk dat werknemers in de zorg zich aanleren om hun lichaam zo min mogelijk te belasten.

Ons aanbod

Wij hebben een aantal trainingen ontwikkeld, die ervoor zorgen dat werknemers fysiek gezond werken en creatief zijn in het bedenken van oplossingen voor fysieke belasting. Daarnaast ontwikkelen we in samenspraak trainingen op maat.

  • Training Fysieke Belasting
  • Training Ergocoaches
  • Training Fysieke Belasting voor Zwangeren

Hoe verankeren we de trainingen?

Het is belangrijk dat de opgedane kennis beklijft binnen de organisatie. Dat de organisatie hiermee verder kan. Wij hebben een programma opgesteld hoe we de trainingen binnen de organisatie kunnen verankeren.

Ervaringen met ergonomische trainingen

Bots BodyWorks verzorgt de ergonomische trainingen voor Partou. Partou is een van de grootste Kinderopvang organisaties van Nederland met 1200 werknemers.
Een aantal pedagogische medewerkers van Partou worden tot Ergocoach opgeleid. Dit is een uitgebreid trainingstraject waarbij de vaardigheden van probleemoplossend coachen centraal staan.

Direct een afspraak maken?

Wilt u meer weten over onze werkwijze of de kosten? Neem dan contact met ons op

Freekje Bots Naam: Freekje Bots
Bedrijf: Bots BodyWorks
Mail: info@botsbodyworks.nl
Telefoon: 020-7741109

* Verplichte velden