Voor een vrijblijvende afspraak bel 020-7741109

Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E)

RI&E verplicht 

Organisaties zijn verplicht een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) op te stellen. Organisaties boven de 25 werknemers zijn verplicht de RI&E te laten toetsen door een arbodeskundige. Het toetsen van de RI&E is bij kleinere bedrijven <25 die gebruik maken van een erkend RI&E instrument niet noodzakelijk. De RI&E moet ook worden uitgevoerd bij een wijziging van de werkmethode of bij veranderingen binnen de organisatie, zoals een reorganisatie of een verhuizing.

Ervaren arbodeskundigen

Bots BodyWorks werkt met ervaren arbodeskundigen, die de RI&E zowel kunnen uitvoeren als toetsen. Een goede RI&E geeft je tevens de mogelijkheid knelpunten en verbeterpunten binnen je bedrijf te inventariseren. De RI&E ondersteunt daarbij ook een goed personeelsbeleid en gezondheidsbeleid. Bij een organisatie met veel beeldschermwerkers is werkplekonderzoek een belangrijk onderdeel van de RI&E.

Uren- en kosteninschatting

De arbodeskundige maakt een inschatting van de duur van de RI&E en de hieraan verbonden kosten. Vervolgens gaat hij aan de slag met vragenlijsten en interviews, waarbij hij zoveel mogelijk gebruik maakt van de al aanwezige kennis. De mate van zelfstandigheid ligt aan u. Wij kunnen de RI&E volledig uitvoeren of wij ondersteunen u bij de uitvoering.

Ervaringen

DSI is een van de organisaties waar we de RI&E hebben uitgevoerd. Er werken 30 beeldschermmedewerkers en de duur van de RI&E, inclusief rapportage en toetsing, was 10 uur.

“De RI&E met plan van aanpak was voor ons een nuttige en bruikbare toetsing van de organisatie, waarmee we makkelijk uit de voeten kunnen. We stemmen hier ons verdere personeelsbeleid op af

 

Direct een afspraak maken?

Wilt u meer weten over onze werkwijze of de kosten? Neem dan contact met ons op

Freekje Bots Naam: Freekje Bots
Bedrijf: Bots BodyWorks
Mail: info@botsbodyworks.nl
Telefoon: 020-7741109

* Verplichte velden