Voor een vrijblijvende afspraak bel 020-7741109
Over BotsBody Works

Over Bots BodyWorks

Bots BodyWorks is in 2007 opgericht door drs. Freekje Bots. Sindsdien is Bots BodyWorks uitgegroeid tot een landelijk dekkende organisatie die in company diensten aanbiedt.
Wij leveren een integraal aanbod van gezondheidsmanagement diensten met als doel gezonde mensen in een gezonde organisatie.

Team van Bots BodyWorks

Bots BodyWorks bestaat uit een team van senior professionals die op de hoogte zijn van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en technieken. Bedrijfsfysiotherapeuten, bewegingswetenschappers, ergonomen, bedrijfsartsen, massagetherapeuten en arbo deskundigen. Door regelmatig onderzoek naar onze diensten en bijscholing van alle disciplines blijft de kwaliteit hoog.

Visie

Wij geloven dat het inzetten van preventieve diensten, het welzijn van uw werknemers bevordert. En daarmee ook de gezondheid van uw organisatie. Met als resultaat minder verzuim en werknemers die productief en energiek zijn. Dit brengt grote kostenbesparingen met zich mee.

Missie

Aan de hand van preventieve gezondheidsdiensten helpen wij bedrijven om de gezondheid van hun werknemers te verbeteren. Wij voorkomen ziekteverzuim en bevorderen werkhervatting door oplossingen op maat aan te bieden. Op maat voor uw organisatie, maar ook gelet op de specifieke situatie van de werknemer. “Wij bieden bedrijven de kans om op een persoonlijke manier te werken aan de gezondheid van hun werknemers.”

In de media

  • Bots BodyWorks in de Volkskrant
  • Bots BodyWorks in Sante.

Direct een afspraak maken?

Wilt u meer weten over onze werkwijze of de kosten? Neem dan contact met ons op

Freekje Bots Naam: Freekje Bots
Bedrijf: Bots BodyWorks
Mail: info@botsbodyworks.nl
Telefoon: 020-7741109

* Verplichte velden