Voor een vrijblijvende afspraak bel 020-7741109
over-freekje-bots-4

Over Freekje Bots

Waarom heb ik Bots BodyWorks opgericht? Nadat ik de studies Maatschappelijk werk (HBO) en Cultuur, Organisatie & Management (WO) afrondde, had ik interessante bagage in mijn rugzak. Oog voor het individu en haar context (maatschappelijk werk) en voor de organisatie vanuit een breder perspectief (COM). Hierbij miste ik het fysieke deel. In de loop der jaren was me namelijk duidelijk geworden dat lichaam en geest totaal met elkaar verweven zijn. Mensen die niet lekker in hun vel zitten, functioneren minder goed in hun werk. Andersom geldt hetzelfde: is een organisatiecultuur niet prettig, dan heeft dit een negatief effect op het individu.

Daarnaast had ik in het bedrijfsleven onder andere kennis gemaakt met stoelmassage. De stoelmassage is voor mij een fantastische manier om mensen bewust te maken van hun lichaam. Hierdoor gaan ze beter voor zichzelf zorgen. Met dit gegeven wilde ik aan de slag. ‘Ziek worden’ kun je voor zijn als je de basis aanpakt: zorgen dat mensen lekker in hun vel zitten. En dit kan op heel veel verschillende manieren. Bots BodyWorks houdt zich hier dagelijks mee bezig: we kijken welke manieren van preventief gezondheidsbeleid aansluiten bij de organisatie en het individu. Dit doen we alleen met de beste professionals in het vak, die zowel oog hebben voor de behoeften van het individu als de organisatie.

drs. Freekje bots

Direct een afspraak maken?

Wilt u meer weten over onze werkwijze of de kosten? Neem dan contact met ons op

Freekje Bots Naam: Freekje Bots
Bedrijf: Bots BodyWorks
Mail: info@botsbodyworks.nl
Telefoon: 020-7741109

* Verplichte velden