Voor een vrijblijvende afspraak bel 020-7741109

Referenties

U treft hier een selectie van (vaste) klanten aan waar wij o.a. stoelmassage werkplekonderzoek of ergonomisch advies geven. Voor meer referenties kunt u contact opnemen met 020 7741109 of mailen naar info@botsbodyworks.nl

Stoelmassage in Amsterdam

Broadcast Text

“Al geruime tijd maakt Broadcast Text Amsterdam naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Bots Bodyworks. De stoelmassage is zeer populair bij onze medewerkers. De masseurs zijn vakkundig en prettig in de omgang. Onze medewerkers geven aan dat ze er veel baat bij hebben en om die reden hebben we de frequentie onlangs verdubbeld.”
Hans de Jong, Manager, Broadcast Text Amsterdam

Contactpersoon Cafe Restaurant Amsterdam

Cafe Restaurant Amsterdam

“Een keer per maand komt Daphne, de masseuse. Zij geeft dan stevige stoelmassages aan onze koks (die al 10 uur op de werkvloer staan) en bedienend personeel, die net een heftige lunchdienst hebben gedraaid. Het werkt goed om ons personeel zo te stimuleren en te ondersteunen met klachten. Freekje van Bots Bodyworks is erg flexibel en denkt mee. Kortom een fantastische toevoeging aan onze werkomgeving! Keep up the good work!”
Lila Felperlaan, bedrijfsleider, Cafe Restaurant Amsterdam.

logo driebit

Driebit

“De masseurs van Bots BodyWorks pakken het vaardig en aandachtig aan.
In 20 minuten weten ze de spieren van onze teamleden los te maken en te zorgen voor een diepe ontspanning. Maar ze kijken ook verder en als het nodig is geven zij onze mensen oefeningen of aandachtspunten mee.”
Bram Opdam, directeur Driebit.

Allianz

Allianz Global Assistance

Bots BodyWorks verzorgd al 5 jaar lang bij ons stoelmassages gedurende ons hoogseizoen. Iedereen gaat na een half uur ontspannen weer vol energie aan het werk. Gedurende deze samenwerking heb ik Freekje Bots ook leren kennen als een energiek persoon die meedenkt met onze organisatie!
Miriam Mulder, HR Adviseur, Allianz Global Asstiance.

Logo Renaissance Hotel

Renaissance Amsterdam Hotel

Antwoord op de vraag hoe gedurende de personeelsdag de stoelmassages zijn ontvangen:
“Heel goed ontvangen allemaal! Het is werkelijk fijn even te kunnen ontspannen. Helaas ben ik zelf niet aan de beurt gekomen, mijn collega’s gaan voor natuurlijk. Dank voor de service!”
Klarin de Regt, Director of Human Resources, Renaissance Amsterdam Hotel.

muiswerk

Muiswerk Educatief

” We hebben stuk voor stuk weer genoten van de stoelmassage. Dana (masseuse) is echt supergoed!

Annelies Blom, Manager Afdeling Verkoop

StefanieDuMaine

JBL&G

Maandelijks komen de masseurs van Bots BodyWorks langs op ons kantoor om alle medewerkers een stoelmassage te geven. Naast dat dit een heerlijk ontspanningsmomentje is voor iedereen, is het ontzettend goed om frequent los gemasseerd te worden. Ik ben ervan overtuigd dat dit helpt om klachten te voorkomen wanneer je veel achter een bureau zit! Stefanie Du Main, CEO/Directeur Eigenaar, JBL&G

Mathijs Huibers Huxley

Huxley

“Wij werken reeds een tijd met Bots Body Works en zijn zeer tevreden. Op onze salesvloer zijn de consultants druk aan het werk in een hectische omgeving, af en toe een momentje rust met een goede massage helpt hun optimaal te presteren. De massages zijn professioneel en er worden ook tips gegeven voor een goede houding. Zeker een aanrader! Mathijs Huibers, Business Manager Huxley Nederland”

Raul&Rigel

Raul & Rigel

“Raúl&Rigel is al jaren tevreden klant van Bots BodyWorks. Onze mensen hebben vaak te maken met keiharde deadlines, een stukje ontspanning tijdens een stoelmassage van Bots BodyWorks is dan ook wel gekomen!”
Alexis Verschueren, Directeur/eigenaar, Raul & Rigel.

HVR1

HVR

“Al jaren genieten wij maandelijks van een ontspannende stoelmassage. Even ontsnappen aan de hectiek van de dag. Mijn collega’s en ik kijken er altijd erg naar uit en kunnen er vervolgens weer met frisse moed tegen aan. Zeker aan te raden!”  Siham Habibi, Office Manager; HVR Group Den Haag
foto tty

TTY

“De stoelmassages van Bots Body Works zorgen voor een welkome afwisseling. Ontspannend en professioneel, waarbij de spieren weer losgemaakt worden en waarna iedereen weer met nieuwe energie aan de slag gaat. Door tips en adviezen van de stoelmasseur werkt Bots Body Works ook preventief mee aan een goede werkomgeving”.

Michiel van Deursen , Directeur , TTY Internet Solutions
logo-sprengers

Sprengers Advocaten

“We zijn heel tevreden over de manier waarop Gerard (de ergonoom) de werkplekonderzoeken heeft verricht en ons heeft verteld en heeft laten zien hoe we onze stoelen zelf kunnen instellen. We hebben dat allemaal zelf moeten doen en dat is voor iedereen al een eye-opener. De bureaus zijn vanmorgen op de juiste hoogte gezet en we gaan dit een tijdje aankijken. Al met al dus heel tevreden.”

Ingrid van der Vorst , Hoofd Algemene Zaken , Algemene Zaken , Advokatenkollektief
Ben-Burgers-VVE-Bheer

VVE

“BBW beschikt over kundige medewerkers en heeft bewezen ook op termijn een goede continuïteit in de dienstverlening aan te bieden”.

Ben Burgers , Directeur , VvE Beheer Amsterdam
M.M

Acta

“Stoelmassage voor de mondhygienistes van Acta is een moment van rust, daarnaast gaat de stoelmasseur in op individuele klachten en worden er gerichte oefeningen voor klachten gegeven. Degenen die de stoelmassage krijgen zijn unaniem enthousiast. Prettig dat de masseur op lokatie komt, dat maakt het makkelijk werkbaar”.

Dr. M. Danser , Hoofd patiëntenzorg , Parodontologie , Acta
Effective-traders

Effective Traders

“Bots BodyWorks verzorgd al 5 jaar lang bij ons massages. Wij vinden dat half uur op de massagestoel genieten.”

Michiel Mazel , Directeur , Effective Traders
logo dsi

DSI

“Via Bots Body Works maken wij gebruik van stoelmassage, jaarlijkse werkplekonderzoeken en tevens hebben we de RI&E laten afnemen door een adviseur van Bots Body Works. Het contact loopt altijd erg soepel en persoonlijk, kortom een goede samenwerking en voor mij als HR-adviseur een prettige manier om ondersteuning en advies te krijgen op Arbo gebied.”
Anne ten Berge, HR adviseur, DSI

 

HampeMeyjesLogo

Hampe Meyjes Advocaten

Het moment dat de masseuse zegt: “ dat was het weer” is het enige dat niet leuk is aan de massages van Bots Bodyworks. Het liefst zit ik de hele dag in “de stoel” Klachten verdwijnen en worden voorkomen na de vakkundige handelingen van de dames (en soms een heer).
Stephanie Pengel, HR Manager Hampe Meyjes Advocaten

logo leger des heils

Leger des Heils

“De hulpvraag werd goed geanalyseerd, waardoor er een passend werkplekonderzoek kon plaatsvinden. De aanpak van de arbeidshygienist van Bots BodyWorks was prettig en helder.”
Annet Zwaneveld, Teamleider Clusterwonen, Leger des Heils.

logo nationaal archief

Nationaal Archief

” De charmante uitstraling en vakkundige ‘aanpak’ van de masseur hebben ervoor gezorgd dat er een rij is ontstaan voor de stoelmassages. Ik zal Bots BodyWorks zeker aanbevelen en hoop jullie in de toekomst nog eens te kunnen inschakelen., ”
Jacqueline van Walbeek, Communicatieadviseur, Nationaal Archief.

beeld en geluid logo

Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid

“Gerard (ergonoom/fysiotherapeut) heeft de korte training ‘Werkplekdeskundige’ met ons afgerond. Gerard is een bijzonder prettig docent, met oog voor de wensen en behoeften van zowel de organisatie als de deelnemer.”
Hanita Koopmans, Coordinator Vrijwilligers, Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.