Voor een vrijblijvende afspraak bel 020-7741109
Stoelmassage

Stoelmassage: Gezond en populair

Bots BodyWorks wil dat werknemers lekker in hun vel zitten en minder verzuimen. Dankzij stoelmassages voelen werknemers zich gezond en ontspannen en nemen pijnklachten af. Wij zien direct verbetering in hun vitaliteit en productiviteit.

Meer dan een stoelmassage

Onze gekwalificeerde masseurs zien klachten in hun context doordat zij op de werkvloer aanwezig zijn. Pijnklachten worden niet alleen verholpen, maar ook voorkomen. Onze stoelmasseurs letten op fysieke belasting en geven stoelmassages gecombineerd met praktische bewegingsadviezen. Een zieke werknemer kost onze klanten gemiddeld 500,- euro per dag. Het voorkomen van 1 dag ziekteverzuim met stoelmassage levert u dus veel geld op.

Hoe werkt Bots BodyWorks

Voor een stoelmassage gebruiken we een ergonomische stoel die heerlijk zit. Schouders, rug, nek, armen en handen worden gemasseerd. De stoelmassage kan plaatsvinden op de werkvloer of in een aparte ruimte. Via ons online reserveringssysteem kunt u zelf uw massage boeken. Zo heeft u als werkgever geen extra administratie.

Senior stoelmasseurs

Onze masseurs voor stoelmassage Amsterdam zijn ‘senior professionals’. Zij hebben vele jaren ervaring, worden regelmatig bijgeschoold en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken. Een individuele benadering en prettig in de omgang is onze kracht. Onze masseurs zijn gezondheidscoaches die ontspanning en beweging stimuleren. In onderzoek worden zij gemiddeld beoordeeld met een 8,4.

Effecten stoelmassage Amsterdam

De effecten van stoelmassage Amsterdam zijn groot op fysiek niveau: verlaagde bloeddruk, verlaagde hartslag, minder kans op koorts en verkoudheid, minder hoofdpijnklachten, minder stresshormoon (cortisol) in het lichaam, minder lage rugpijn en beter slaapgedrag.
Op psychologisch niveau: vermindering van angstgevoelens, minder kans op depressie, betere concentratie, meer ontspannen, verminderde ervaring van stress, meer alertheid (te zien op EEG-scan). Lees verder over stoelmassage Amsterdam en andere massages op ons blog.

Tarieven

Omdat wij bij stoelmassage Amsterdam graag rekening houden met uw wensen maken wij een offerte op maat. Frequentie, aantal medewerkers en looptijd zijn hierbij van belang.

Fiscale Aftrekbaarheid stoelmassage Amsterdam

Stoelmassage wordt door de overheid gestimuleerd. Massage is voor bedrijven fiscaal aftrekbaar, mits zij dit onderdeel maken van hun arboplan en de massages plaatsvinden tijdens werktijd. Wilt u meer weten over de fiscale mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Direct een afspraak maken?

Wilt u meer weten over onze werkwijze of de kosten? Neem dan contact met ons op

Freekje Bots Naam: Freekje Bots
Bedrijf: Bots BodyWorks
Mail: info@botsbodyworks.nl
Telefoon: 020-7741109

* Verplichte velden